Specialistische vloerreiniging


 


Uw schoonmaak, in onze handen
Professionele vloerreiniging laten uitvoeren in uw bedrijfsruimte? VK Schoonmaak heeft ruime ervaring in het reinigen van diverse vloeren. We zijn voortdurend op de hoogte van de nieuwste schoonmaaktechnieken, waardoor wij altijd de beste manier toepassen voor uw vloer. Ons team zorgt ervoor dat uw vloer weer smetteloos schoon en hygiënisch wordt. Tijdens het schoonmaken maken wij gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Goed voor uw werkomgeving en voor het milieu!

 

Specialistische schoonmaak

Naast de reguliere schoonmaak van uw vloer, is het van belang dat deze ook een periodieke reiniging krijgt. Een vloer krijgt iedere dag veel te verduren. Door uw vloer te laten reinigen en onderhouden verlengt u de levensduur. Samen met u wordt bepaald hoe vaak de vloer schoongemaakt dient te worden. Dit stellen we vervolgens op in het schoonmaak- en onderhoudsplan. Dit plan wordt voor u op maat gemaakt. Bij VK Schoonmaak kunt u altijd rekenen op een uitstekende service, daarom beloven wij 100% kwaliteitsgarantie op uw vloerreiniging.

VK Schoonmaak is dé schoonmaakpartner als het om vloerreiniging gaat. Bij ons heeft u altijd te maken met één contactpersoon, die geheel op de hoogte is van uw soort vloer en de bijbehorende technieken. Bij ons komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan, want wij zorgen dat u vooraf precies weet wat de kosten gaan zijn. Wij hanteren eerlijke prijzen voor de vloerreiniging. Wilt u een offerte laten opstellen? Dat kan! Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Wenst u meer info of een offerte op maat? Neem dan gerust contact op.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-27835566


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT ZATERDAG


 09.00 - 18.00 uur