Schoonmaakonderhoud

Als u opzoek bent naar een professioneel, betrouwbaar en flexibel schoonmaakbedrijf voor de schoonmaakonderhoud van uw bedrijf, bent u bij VK Schoonmaak aan het juiste adres!

Door ons vaste team van professionele schoonmakers en efficiƫnte werkwijze wordt er op een snel tempo hoge kwaliteit geleverd. Daarnaast zorgt VK Schoonmaak er voor dat u een vaste medewerker(s) krijgt aangewezen.

Wij zorgen voor een werkschema geheel aangepast op de wensen van de klant. Het werkschema wordt doorgenomen met de medewerker(s) zodat voor beiden partijen alles duidelijk is. Tevens worden onze medewerkers ingewerkt door de leidinggevende en zorgt de leidinggevende ervoor dat ze regelmatig worden gecontroleerd en begeleid. Daarnaast wordt er regelmatig een controle ronde uitgevoerd door de leidinggevende om zo de kwaliteit te waarborgen.

Belangrijk om te weten!

Bent u er nog niet uit welke schoonmaakbedrijf u wilt kiezen? Vind u het lastig om te weten of de kwaliteit naar wens zal zijn? Wij begrijpen dit volkomen! Daarom bied VK Schoonmaak geheel op eigen kosten een proefschoonmaak aan, in een ruimte naar wens. Op deze manier kunnen wij direct onze kwaliteit aan u bewijzen!

Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel en mail ons gerust of vraag snel en gemakkelijk uw offerte aan!

Menu