Schoonmaakbedrijf Dordrecht

Uw schoonmaakbedrijf in Dordrecht

Niets is zo prettig als een schoon huis of bedrijfspand, maar met het drukke bestaan van vandaag de dag kan het soms versloffen. Zonde, want een frisse woon- en werkomgeving draagt bij aan de gemoedstoestand en is simpelweg gezonder. Met VK Schoonmaak neemt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf uit Dordrecht in de arm. Wij zijn uw partner voor al het schoonmaakwerk.

Als professionele schoonmakers gaan wij dagelijks op pad om woningen, bedrijfspanden, maar ook horecagelegenheden schoon te maken. Vanuit ons schoonmaakbedrijf in Dordrecht verzorgen wij schoonmaakwerkzaamheden in de stad, maar ook zeker in de nabije omgeving, dit zowel particulier als zakelijk.

Eenmalige en periodieke schoonmaak

Wij zijn actief bij diverse particulieren en bedrijven, en wij gaan ook graag voor u aan de slag. Met VK Schoonmaak als partner heeft u een betrouwbare schoonmaker in dienst die alles tip top voor u zal verzorgen. Wij weten als schoonmaakbedrijf in Dordrecht als geen ander dat het schoonmaken van huizen, panden of bedrijven best een intensieve klus kan zijn. Een klus waar u misschien niet aan toekomt, maar geen nood. Wij helpen u uit de brand.

U kunt ons inschakelen voor een eenmalige schoonmaak, bijvoorbeeld bij het opleveren van een verbouwing, renovatie of de inrichting van een bedrijfspand. Daarnaast kunnen wij u ook bijstaan met een periodieke schoonmaak. Geheel afgestemd op uw wensen komen we eens in de zoveel tijd langs om uw woning of pand grondig te reinigen.

Een schone en fijne werkomgeving

Op een plek waar veel gewerkt wordt, wordt de omgeving al snel vies. Dit kan zowel viezigheid zijn die u direct ziet en schoonmaakt, maar ook is er veel verborgen viezigheid. Denk aan stof dat op hoger gelegen plaatsen komt te liggen, of onzichtbare viezigheid in bijvoorbeeld een keuken. VK Schoonmaak in Dordrecht is gespecialiseerd in het grondig reinigen van panden, klein en groot.

Hieronder valt ook de horeca, waar hygiëne het allerbelangrijkste uitgangspunt moet zijn. Met onze professionele middelen kunnen wij uw horecagelegenheid weer spik en span maken, zodat u altijd in een schone en fijne werkomgeving aan de slag kunt. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor kantoorpanden en alles wat er tussen valt.

Belangrijk om te weten is dat een schone werkomgeving niet alleen prettig en gezond is, het zorgt ook voor betere prestaties van de medewerkers én het is een visitekaartje!

Persoonlijke diensten
Als schoonmaakbedrijf in Dordrecht zijn we gericht op een doeltreffende en persoonlijke aanpak. Hieronder kunt u verstaan dat wij alles naargelang uw wensen uitvoeren en dat beetje extra leveren, zodat u een fijne schoonmaakpartner in dienst heeft. Wij zijn transparant, flexibel en denken altijd met u mee.

Of het nu een eenmalige schoonmaak betreft, een periodieke schoonmaak of andere vormen van schoonmaken, VK Schoonmaak is uw schoonmaakbedrijf in Dordrecht. Wij ontzien u in al uw schoonmaakwerkzaamheden. Neem contact met ons op om uw wensen door te spreken, wij passen onze schoonmaakdiensten in Dordrecht geheel op u aan!