Reviews

Lees hier ervaringen van andere en laat jouw eigen ervaring achter!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
5 berichten.
Jim heeft geschreven op 21 mei 2021:
VK schoonmaak is een relatief klein schoonmaakbedrijf, maar hierdoor erg betrokken. De communicatie verloopt heel fijn en ze hebben een hart voor hun werk en personeel. Voor iedereen die opzoek is naar een schoonmaakbedrijf met goede service en kwaliteit kan ik VK Schoonmaak zeker aanbevelen!
Lien heeft geschreven op 24 april 2021:
VK schoonmaak heeft in ons huis de opleverschoonmaak verzorgd. Helaas waren nog niet alle werkzaamheden in huis afgerond, maar ze hebben dat flexibel opgepakt en gedaan wat ze konden. Met dat resultaat zijn we tevreden.
Nicole heeft geschreven op 26 maart 2021:
Na veel ervaring met grote schoonmaakbedrijven, zijn wij overgestapt naar een wat kleiner schoonmaakbedrijf. VK Schoonmaak heeft hierin echt het verschil gemaakt! De service is super goed. Er wordt snel geschakeld en ze zijn erg betrokken. Ook de kwaliteit is boven verwachting! Wij zouden VK Schoonmaak zeker aanbevelen!
Brigitte heeft geschreven op 25 februari 2021:
Wij maken gebruik van de diensten van VK schoonmaak en zijn daar erg blij mee. Alles is altijd erg schoon en fris. Ik kijk elke week weer uit naar hun bezoek!
Mirjam da Silva heeft geschreven op 22 februari 2021:
Wij maken met veel tevredenheid gebruik van de diensten van VK schoonmaak. Vanity en Cecilia werken goed en hard, komen de gemaakte afspraken goed na en zijn altijd vrolijk.
Menu