Reviews

Lees hier ervaringen van andere en laat jouw eigen ervaring achter!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
9 berichten.
Tennisclub Dubbeldam heeft geschreven op 14 oktober 2021:
Sinds enige maanden maken wij gebruik van de schoonmaakdiensten van VK voor ons tenniscomplex. Wij zijn erg tevreden. Ook de communicatie verloopt soepel. Wij hopen op een langdurige samenwerking!
J.D. heeft geschreven op 27 augustus 2021:
Van de week de vloerbedekking laten reinigen. Hele goede service en het ziet er weer als nieuw uit. Het ruikt ook heel lekker. Erg blij mee.
Arnout heeft geschreven op 16 augustus 2021:
Sinds een aantal weken komt vk wekelijks schoonmaken. We zijn hierover zeer tevreden. Communicatie is ook bijzonder goed.
Kimberly heeft geschreven op 11 augustus 2021:
Super fijne samenwerking, goede communicatie en de medewerkers weten echt van aanpakken!
Jim heeft geschreven op 21 mei 2021:
VK schoonmaak is een relatief klein schoonmaakbedrijf, maar hierdoor erg betrokken. De communicatie verloopt heel fijn en ze hebben een hart voor hun werk en personeel. Voor iedereen die opzoek is naar een schoonmaakbedrijf met goede service en kwaliteit kan ik VK Schoonmaak zeker aanbevelen!
Lien heeft geschreven op 24 april 2021:
VK schoonmaak heeft in ons huis de opleverschoonmaak verzorgd. Helaas waren nog niet alle werkzaamheden in huis afgerond, maar ze hebben dat flexibel opgepakt en gedaan wat ze konden. Met dat resultaat zijn we tevreden.
Nicole heeft geschreven op 26 maart 2021:
Na veel ervaring met grote schoonmaakbedrijven, zijn wij overgestapt naar een wat kleiner schoonmaakbedrijf. VK Schoonmaak heeft hierin echt het verschil gemaakt! De service is super goed. Er wordt snel geschakeld en ze zijn erg betrokken. Ook de kwaliteit is boven verwachting! Wij zouden VK Schoonmaak zeker aanbevelen!
Brigitte heeft geschreven op 25 februari 2021:
Wij maken gebruik van de diensten van VK schoonmaak en zijn daar erg blij mee. Alles is altijd erg schoon en fris. Ik kijk elke week weer uit naar hun bezoek!
Mirjam da Silva heeft geschreven op 22 februari 2021:
Wij maken met veel tevredenheid gebruik van de diensten van VK schoonmaak. Vanity en Cecilia werken goed en hard, komen de gemaakte afspraken goed na en zijn altijd vrolijk.
Menu