Auto poetsen Dordrecht

Laat uw auto poetsen in Dordrecht

Is uw auto toe aan een goede schoonmaakbeurt? Laat uw auto poetsen in Dordrecht bij VK Schoonmaak! Wij zijn een schoonmaakbedrijf vol met passievolle medewerkers die u graag willen helpen met het schoonmaken van uw auto. Maak vandaag nog een afspraak en wij zorgen ervoor dat uw auto schoon en volledig naar wens weer wordt afgeleverd.

Hoe wij uw auto poetsen in Dordrecht

Uw auto poetsen in Dordrecht gaat bij ons snel en is zeer betaalbaar. Onze professionele schoonmakers zorgen ervoor dat aan al uw wensen wordt voldaan. Wilt u een snelle reinigingsbeurt of liever dat we in elk hoekje en gaatje schoonmaken? Wij kunnen uw auto poetsen in Dordrecht, en doen dat net zo uitgebreid als u wenst.

Heeft u een bedrijf met bedrijfswagens? Ook deze moeten wel eens schoon worden gemaakt, zeker als u hun professionele uitstraling wilt behouden. Bij VK Schoonmaak kunt u ook terecht voor het schoonmaken van bedrijfswagens, zelfs als het meerdere exemplaren tegelijk zijn. Wij nemen deze klus uit handen en leveren de wagens zo snel mogelijk weer super schoon bij u af. Wist u dat u bij VK Schoonmaak ook terecht kunt voor andere soorten schoonmaakonderhoud? Wij kunnen u helpen met diensten als kantoor- en oplevering schoonmaak, glasbewassing en nog veel meer!

Auto poetsen Dordrecht

Zowel exterieur als interieur

Bij ons kunt u zelf kiezen of u het exterieur van uw auto, het interieur of beide laat schoonmaken. Wij bieden hierin veel verschillende mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Zo kunnen wij uw auto laten poetsen, of tevens een beschermlaag op de lak aanbrengen. Zo blijft uw auto beter beschermd, en gaat hij bovendien weer mooi glimmen. Hoe vies uw auto ook is, wij zorgen er voor dat hij weer spic en span met u meegaat. Laat ons uw auto poetsen in Dordrecht, en laat ons u verrassen met het resultaat!

Andere onderdelen van je auto laten schoonmaken

Wij kunnen de buiten- en binnenkant van uw auto poetsen in Dordrecht, maar ook de motor of andere onderdelen ervan reinigen. Dit is eens in de zoveel tijd nodig, zeker als u de auto vaak gebruikt. Onze pakketten voor het reinigen van overige onderdelen bestaan uit verschillende opties. Zo kunnen wij uw helpen met een algehele handwash, maar ook met het reinigen van de velgen en de voorvorken/uitlaat. Daarnaast kunnen we een banden shine uitvoeren, de leren bekleding behandelen, een waxlaag op de lak aanbrengen, en deze polijsten.

Auto poetsen Dordrecht

Auto poetsen in Dordrecht: wat kost het?

Hoe uitgebreid wilt u ons uw auto laten poetsen in Dordrecht? De prijs hangt af van de verschillende onderdelen die u ons wilt laten reinigen. Wij werken daarom met verschillende pakketten, en kunt u zelf aangeven wat u wel en niet nodig acht. U ziet direct wat u gaat betalen, en weet precies waar u aan toe bent. Heeft u vragen over onze auto was service of over een pakket? Neem gerust contact met ons op.

Laat ons ook uw auto poetsen in Dordrecht! Maak vandaag nog een afspraak!

Menu